Kampeerbungalows

Algemeen

De kampeerbungalow is een kruising tussen een tent en een bungalow. Het is een vriendelijk ogend, zeshoekig vakantiehuisje met een dak van oersterk, lichtdoorlatend zeildoek. Een kampeerbungalow biedt een zee van licht en ruimte en is comfortabel ingericht.
zijn vier- en/of zespersoons gezinsaccommodaties beschikbaar. De zeer complete standaard inventaris staat garant voor een uitgekiende balans tussen eenvoud en luxe.
Voor een vakantie met kinderen is een kampeerbungalow uitermate geschikt, maar ook sportieve ouderen zullen genieten in dit feel-good huisje, dat een aangenaam kampeerverblijf is gedurende de maanden mei tot eind september. Jong en oud kampeert op z’n best en op z’n leukst! Uniek en in harmonie met de natuur.

De kampeerbungalow: balans tussen eenvoud en luxe.

De kampeerbungalow combineert de eenvoud van kamperen met de luxe van een bungalow. Het huisje is ruim, licht en huiselijk. Dankzij de zeshoekige vorm biedt het een grote en gezellige leefruimte.
Twee openslaande deuren zorgen voor een optimaal contact met de natuur. Het interieur is eenvoudig, maar gezellig, doelmatig en comfortabel. Er is stromend koud water en elektriciteit. Douche en toilet gebruikt u van de camping.
De kampeerbungalow is een tikje avontuurlijk, veel comfortabeler dan een tent en stukken toegankelijker dan een caravan.

Wonen

Het grootste deel van de kampeerbungalow dient als woonruimte. De (slaap)bank zorgt overdag voor huiselijk zitcomfort. Het tuinmeubilair is zowel binnen als buiten te gebruiken. Er is een kachel om de kille uurtjes behaaglijk door te komen.

Slapen

In een vierpersoons kampeerbungalow slapen de kinderen in een stapelbed, de volwassenen op een slaapbank. Een zespersoons kampeerbungalow heeft eveneens een stapelbed en een slaapbank, maar ook een tweepersoons bed. De slaapkamertjes zijn door houten scheidingswanden afgeschermd van de woonruimte.

Koken

Het keukentje maakt deel uit van het woongedeelte en is voorzien van een vierpits gasstel, een koelkast, een koffiezetapparaat en zeer complete keukeninventaris.

Douche en toilet

Deze ontbreken in een kampeerbungalow. Hierdoor is het huisje nu juist een kampeermiddel. Een schone toiletemmer is wel aanwezig. U maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen van de camping.

Huisdieren

Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen in de tentbungalows.

Waarmee kunt u het comfort van een kampeerbungalow vergelijken?

Een kampeerbungalow is uniek en daarom moeilijk vergelijkbaar met andere accommodatie vormen. De kampeerbungalow combineert de eenvoud van kamperen met de luxe van een bungalow.